Połącz się z tłumaczem Migam.org

czwartek, wrzesień 29, 2022

ROLE W McDONALD’s

Nim po raz pierwszy usłyszysz

„WITAMY W McDONALD'S",

Chcemy pokazać Ci plusy związane z pracą w naszej restauracji.

Nasze stanowiska

Sprawdź, za co będziesz odpowiadać,
pracując w naszych restauracjach.

Pracownik / pracownica restauracji
Pracownik / pracownica restauracji
Witamy w McDonald's! Wiemy, że początki bywają trudne… ale nie z nami. Nauczymy Cię wszystkiego i damy Ci możliwość sprawdzenia się na różnych stanowiskach w restauracji. Dzięki temu na pewno znajdziesz obszar, w którym poczujesz się najlepiej. Będziesz przygotowywać produkty, obsługiwać gości i dbać o to, żeby wychodzili od nas z uśmiechem. A przy okazji poznasz tajniki smaków naszych produktów.
Intruktor(ka)
Intruktor(ka)
Nasza kuchnia i obsługa gości nie mają już przed Tobą tajemnic! Umiesz też przekazywać wiedzę innym, więc awansujesz po raz pierwszy. Teraz Twoim zadaniem jest wdrażanie nowych pracowników i nauczenie ich, jak radzić sobie na poszczególnych stanowiskach w kuchni, na kasie, okienku drive, serwisie oraz na sali. Poza tym pracujesz ramię w amię z pozostałymi członkami zespołu.
Lider(ka) gościnności
Lider(ka) gościnności
Zawsze pojawiasz się tam, gdzie goście potrzebują pomocy? To znak, że jesteś idealną osobą na lidera / liderkę gościnności – to taki manager sali! Twoim zadaniem jest dbanie o to, aby goście czuli się dobrze i chętnie do nas wracali. Obserwujesz sytuację, pomagasz w złożeniu zamówień, rozwiązujesz trudne sytuacje. Liderzy gościnności to prawdziwi superbohaterowie McDonald’s!
Młodszy(a) Manager(ka)
Młodszy(a) Manager(ka)
Potrafisz już pracować na wszystkich stanowiskach w restauracji, a także przekazywać wiedzę innym kolegom i koleżankom? Pora na kolejny krok. Zostajesz młodszym managerem / młodszą managerką – to Twój czas na naukę zarządzania zespołem i prowadzenia zmiany. Masz nowe obowiązki, a koszulkę polo zamieniasz na niebieską koszulę.
Manager(ka)
Manager(ka)
Teraz to Ty kierujesz zmianami! Zarządzasz zadaniami, układasz pracę zespołu i wspierasz pracowników w wykonywaniu obowiązków. To od Ciebie zależy, czy zmiana przebiega sprawnie, a goście wychodzą zadowoleni. Doskonalisz umiejętność komunikacji i motywowania, podejmujesz codzienne decyzje, a niekiedy rozwiązujesz trudne sytuacje. Rozwijasz ludzi i stajesz się prawdziwym liderem!
Asystent(ka) Kierownika Restauracji
Asystent(ka) Kierownika Restauracji
Na stanowisku managera/managerki poszło Ci świetnie, więc znów awansujesz. Zostajesz asystentem(ką) kierownika. Poznajesz szczegóły prowadzenia restauracji, takie jak polityka personalna, dostawy czy budżet, odpowiadasz za wizerunek marki, zgłębiasz tajniki odpowiedzialności społecznej. Jesteś o krok od samodzielnego prowadzenia restauracji!
Kierownik / Kierowniczka restauracji
Kierownik / Kierowniczka restauracji
Brawo, za Tobą sporo wyzwań i wiele osiągnieć, a przed Tobą mnóstwo fantastycznych zadań! Na tym etapie polegają na Tobie wszyscy pracownicy – wspieranie ich to kolejne wyzwania także dla Ciebie. Odpowiadasz też za efektywne zarządzanie funkcjonowaniem całej restauracji, w tym analizę danych i sprzedaż. Teraz to Ty budujesz biznes i mówisz nowym osobom „Witamy w McDonald’s!”.
pl_PLPolish